marți, 13 octombrie 2009

Marti13

11.30 ma trezesc, nu merge netul ca de obicei, dar s-a dat drumul la caldura.
13.00 ma duc sa iau un pachet de la o prietena, aleg sa merg doua statii pe jos prin vant si ploaie ca de mult nu am mai gustat o astfel de vreme. Ii al dracu de frig si namol ca la mamaia pe ulita in anumite locuri. Niciun pachet pentru mine, asta dupa 30 de minute de stat in ploaie. De nervi ma intorc tot pe jos, ma lupt cu vantul, imi intra apa in pantofi. Dracu sa va ia de muieri!
15.30 plecam la gara dupa un pachet pus la trenul de 16.15. :(( intarziere 80 de minute. Mai departe scrie Adela.
"13 octombrie 2009. 16:30. Ploua strasnic. Gara Cluj-Napoca. Trenul nostru trebuia sa fie deja plecat din gara, dar mai avem de asteptat inca vreo ora si jumatate. Asa ca ne bucuram de spectacolul salii de asteptare. Avem de toate: Tanar si nelinistit (vestea cu caderea guvernului nu a interesat pe nimeni asa ca s-a hotarat schimbarea postului pe pro); avem niste femei care mananca tort diplomat cu ligurita de plastic de pe bucatele de carton; tiganca cu fuste si cu barbat cu breton-pavilion; langa mine un tanar sfrijit sforaie masculin, salam si fanii acestui gen culinar, geamuri inalte (termopan) actionate cu maturi, sacosa de rafie, sticluta cu ceva tarie neidentificata, ziare distribuite gratuit, palarii de vanator, baticuri. Ca fundal pentru discutii si integrame avem Voltaj, Tanar si nelinistit."
17.00 deja nu mai suport. Imi e greata de mirosuri de nespalati, carnati, alcool expirat animalic, naftalina. Stirile de la ora cinci. Toate capetele is intoarse catre monitor: Mai bine mort decat somer, Salvat de sub cal, Injunghiat intr-un casinoU, Ambulanta cu rotile in sus. Restul am pierdut ca se lingeau doi papagali langa mine si era fascinant si spectacolul asta. Cum dracu sa te saruti inconjurat de mirosuri pestilentiale si tigani si agarici si babe mirosind a haine vechi si mosi debusolati?
17.40 update: 100 de minute intarziere!!!!!!!!!!
18.00 ajunge pachetul. Bineinteles ca e secret de stat cauza intarzierii.
Intre timp frigul s-a intetit a inceput sa ninga zdravan. In autobuz stam de trei ori la acelasi semafor.
18.30 ajung agresata de ziua asta acasa. Toata agenda telefonului se gandeste sa ma intrebe ce mai fac plus cativa necunoscuti. Si ziua inca nu s-a terminat...
Ce am invatat eu azi: sa imi iau mereu pachetul de tigari cu mine si pentru cinci minute cat ies din casa, si caietul si pixul pt notite si o carte. Mi-am dat seama ca urasc femeile si ca frigul ma poate ucide atunci cand apre brusc si imi agreseaza corpul. Inca vorbesc la telefon si netul merge ca acceleratul ala de-l asteptai.
22.01 Noapte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu